dilluns, 28 de novembre del 2011

derrota devant el Getafe

En Thiago malgrat la derrota del seu equip va juga  be i va deixar detalls de calitat, però tampoc va ser un gran partit ni per ell ni per l'equip perque van perdre 1-0 contra el Getafe.Va sortir de titular ,va jugar de volant esquerra que es una posició del mig del camp però adelantada.
Be doncs, ja us he parlat del partit de aquest disabte .En el proxim partit contre el Rayo Vallecano us informare de sobre  de l'ho que a jugat en Thiago i com li a anat el partit.

dimarts, 15 de novembre del 2011

Questionari sobre el meu blog:

  1. Sobre què/qui estàs fent la recerca al teu bloc?  Thiago Alcàntara.
  2. Perquè creus que pot considerar-se art? Per que te mol talent i es la seva vocació.
  3. Què faràs com a projecte creatiu? Explica-ho detalladament.  El meu projecte creatiu anirà sobre les botes de Thiago que són el nou model de Nike IV.Les faré amb fang  i les pintaré amb  pintura de colors blanc ,taronja i negre.
  4. Quines tècniques i/o materials et fan falta? Amb fa falta fang,pinzells i pintura. 
  5. Necessites que algú t'ajudi? Qui? No.
  6. Quin títol tindrà la nova creació? La nova creació es dirà: les botes de Thiago Alcàntara.
  7. Podràs portar la teva creac a l'exposició oral? Si.
  8. Com registraràs el procés? En vídeo o fotografia? En fotografia. 
  9. Quan creus que tardaràs en fer-ho? Una setmana.
  10. Quins dies ho faràs?  Dues setmanes abans de la presentació .
  11. Pots fer alguna part del projecte a l'escola? No.

dijous, 20 d’octubre del 2011

explicacio de la vida de Thiago Alcantara

En Thiago Alcantara va neixe el 11 d'Abril del 1991 a San Pietro Vernotico,Italia.Pero la seva nacionalitat era hispano-brasilenya .El seu pare es un ex jugador de futbol molt conegut,es diu Macinho.
Molt abiat va comenssar a jugar a futbol a brazil la seva terra natal i la de la seva familia.Es va mudar a Espanya qua el seu pare va fitxar per el Valencia i dos anys despres el seu pare va fitxar per el celta i es van mudar a Vigo.Alla en Thiago va comensar a jugar al Nigran C.F durant dos anys i despres es va involucrar en el E.D.Val Minyor Nigran, fin que les seves grans actuacions el van fer destacar i molts eqips es van interesar amb ell, com:el celta, el deportivo de la corunya,el madrid,el valencia i per ultim el F.C.Barcelona.
Al final el que es va fer am els seus serveis va se al la temporada 2005/2006 el F.C.Barcelona.
El 2007 va pujar al juvenil i la tampurada seguent estava dabutan amb el Barsa B. Era encara juvenil quan va dabutar amb el 1er equip a la copa Catalunya contra el Girona.El 2008 es va asentar difinitivament al Barsa B,on l'entrenador era Luis Enrique.Va dabutar a primera divisio el 17 de maig del 2009 contre el Mallorca. El 12 de juny del 2010 va renobar el seu contracta per qutre anys mes amb una clausula de restriccio de 10 millons d'euros. El 17 de gener del 2010 Andoni Zubizarreta anuncia que a la temporada 2011/2012 tindra fitxa de primer equip.

 Aixo es la seva vida i el Barsa, el proxim dia hos explicare com va cumensar a la seleccio espanyola.

divendres, 14 d’octubre del 2011

Propostes per al treball de recerca.

Primerament hos voldria comentar que he canvviat el tema de recerca sobre el que vull investigar. En aquests moments el meu treball es sobre la vida del actual jugador del futbol club Barcelona.
El que tinc prebist fer en les primeres sessions es inbestigar sobre la vida personal de Thiago Alcantara, també vull mirar partits i videos en que Thiago Alcantara hagi  jugat al primer equip de futbol club Barcelona.